Siirry sisältöön

Kuusi nuorta nousi turma-autoon – Yksi jäi pois hetki ennen ulosajoa

Toholammilla viikonloppuna tapahtunut ulosajo johti neljän paikkakuntalaisen nuorukaisen kuolemaan. Pohjanmaan poliisin tapahtumapaikalla suoritettujen tutkimusten perusteella onnettomuusautossa ei ollut käytetty turvavöitä.

Kaikki auton kyydissä olleet ovat menehtyivät, eikä tapahtumalle ole ulkopuolisia silminnäkijöitä. Kaikkia asioita ei välttämättä voida selvittää. Poliisi tekee aktiivisesti töitä, että kaikkiin avoimiin kysymysiin löytyisi vastaus.

Onnettomuutta edeltäneen illan ja yön tapahtumat alkavat olla poliisille kuitenkin selvillä, samoin automatkan tarkoitus ja ennen onnettomuutta käytetty ajoreitti.

Autossa olleet nuorukaiset olivat onnettomuutta edeltäneenä iltana ja yönä Toholammin keskustassa Tohis Rock -tapahtumassa, sekä tämän jälkeen jatkoilla kaverillaan. Poliisi selvittää alkoholin osuutta tapahtumiin.

Turma-autolla on lähdetty liikkeelle Toholammin keskustasta joskus aamu kuuden aikaan lauantaina. Auton omistaja toimi tuolloin kuljettajana. Turma-auton kyytiin on noussut kuusi nuorukaista.

Yksi auton kyytiin nousseista on jätetty kotiinsa Toholammin keskustaan, heti automatkan alkuvaiheessa. Toinen on jäänyt kotiinsa noin kymmenkunta minuuttia ennen kohtalokasta ulosajoa. Tämän jälkeiset tapahtumat ovat edelleen selvitysten alla.

Onnettomuuspaikan jälkien ja auton vaurioiden perusteella autoa on kuljetettu ulosajohetkellä reilua ylinopeutta.  Nämä asiat tarkentuvat tutkimusten edetessä.

poliisi_etu1006MN_820_uu

1 thought on “Kuusi nuorta nousi turma-autoon – Yksi jäi pois hetki ennen ulosajoa

  1. Päivitysilmoitus: Toholammilla jälleen nuorten kuolonkolari - Pietar.in

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.