a Mies yritti kaapata risteilylaivan - Voimakas sivullinen esti aikeet - Pietar.in
Mies yritti kaapata risteilylaivan - Voimakas sivullinen esti aikeet - Pietar.in
Siirry sisältöön

Mies yritti kaapata risteilylaivan – Voimakas sivullinen esti aikeet

Kuopion matkustajasatamassa viimeyönä kello 4.40 aikoihin laiturille sattunut mies havaitsi risteilylaivoja katselevan nuoren miehen, joka yllättäen irrotti laiturissa köysillä kiinni olleen risteilylaivan ja hyppäsi sen kannelle.

Satamalaiturille sattunut mies sai pidettyä tuuliajolle lähdössä ollutta laivaa ankkurointiköydestä kiinni siihen saakka, kunnes poliisipartio saapui paikalle. Poliisi otti laivan kannella toikkaroineen miehen kiinni.

Omatoimiselle risteilylle lähdössä ollut 20-vuotias puhalsi noin 2 promillen lukemat. Mies ei vastustellut yöllisen risteilyn keskeytymistä, mutta ei myöskään osannut selittää poliisille matkalle lähdön tarkoitusta.

Tapahtumaa tutkitaan vesiliikennejuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja luvattomana käyttönä. Satamalaiturille sattunut, laivaa kiinnipidellyt, mies esti toiminnallaan vahinkojen syntymisen.

IMG_4809

Vastaa

a