Poliisi: 250 € sujahti alushousuihin

Helsingin keskustassa Elielin aukiolla sunnuntaina 13.7.2014 klo 04.50 asianomistaja oli kaverinsa kanssa Postitalon edustalla. Tuntematon tumma mies oli kysynyt asianomistajalta tupakkaa.

Samalla epäilty nappasi asianomistajan taskusta 250 euroa, ja lähti juoksemaan kohti rautatienasemaa. Tällöin asianomistaja lähti epäillyn perään ja sai tämän kiinni Rautatieaseman luona, jolloin epäilty löi asianomistajaa kaksi kertaa.

Rautatieaseman edessä seisonut todistaja näki kuinka kaksi miestä juoksi lähettyville, jonka jälkeen mies löi häntä kiinniottanutta miestä. Poliisipartio meni Rautatieasemalle ja heille osoitettiin epäilty, jota piteli kiinni asianomistajan kanssa ollut henkilö.

Epäilty kuljetettiin kiinniotettuna poliisin tiloihin, jossa hänelle suoritettiin henkilötarkastus. Viisi kappaletta 50 euron seteleitä, eli yhteensä 250 euroa löytyivät epäillyn alushousuista piilotettuina. Samassa yhteydessä epäillyltä löytyi myös kannabista.
 
Asiaa tutkitaan varkautena, pahoinpitelynä ja huumausaineen käyttörikoksena.

raha

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa