Poliisi: Hääjuhlissa tehtiin todella vaarallinen temppu

Kajaanin Koutaniemellä Rantalantiellä lauantain 12. ja sunnuntain 13.7. välisen yön tulipalolle ei ole löytänyt luonnollista syttymissyytä. Epäillyn tuhotyön yrityksen tutkinnan yhteydessä myös toinen epäilty tuhotyön yritys.

Toinen tapaus sattui Vuoreslahdentie 3318 A osoitteessa sijaitsevassa Koskikartanon kylätalossa sunnuntaina 6.7. aamuyön aikana. Keittiötiloihin oli mennyt ulkopuolinen henkilö oli aiheuttanut tulipalon syttymisvaaran laittamalla sähköhellan levyt päälle.

Sattumalta keittiöön tullut hääjuhlan viettäjä oli huomannut punaisena hehkuvat levyt ja vahingoilta oli vältytty. Oulun poliisilaitoksen mukaan tapahtuma-aikaan kylätalolla oli yöpymässä useampi henkilö.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja Koutaniemellä yöllä liikkuneista mahdollisista epämääräisistä henkilöistä ja ajoneuvoista, myös vesialueella liikkuneista henkilöistä ja veneistä/aluksista kaivataan havaintoja.

Havainnot voi soittaa poliisipäivystykseen 0295416520 tai laittaa sähköpostilla tutkinta.kainuu@poliisi.fi. Tutkinnallisista syistä poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

tulipalo

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa