Säästä useita kymppejä lipuissa – Hintavertailu kotimaan busseihin ja juniin

Uusi kotimaan matkojen hintavertailu Pikavuorot.fi kerää yhteen aikataulu- ja hintatiedot linja-auto- sekä junalipuista. Sivusto helpottaa merkittävästi kuluttajan matkojen hintavertailua.

Vapautunut liikenne on lisännyt eri aikaan lähtevien ja erihintaisten lippujen tarjontaa huomattavasti, mikä on erittäin hieno asia kuluttajille ja julkiselle liikenteelle, kertoo palvelua ylläpitävän Aittakoodi Oy:n toimitusjohtaja Toni Valkonen.

Esimerkiksi tiistaina 30.7.2014 Helsinki–Tampere välillä pääsee kahdella eurolla, kun taas kallein matkalippu on 40 euroa. Eri matkalippujen hinnat eroavat siis suuresti toisistaan.

Eri matkalippujen hintaerot ovat huomattavat, joten kuluttajan kannattaa vertailla hintoja ennen liikennöitsijän valintaa. Lennoissa kuluttajat ovat tottuneet jo pitkään käyttämään hintavertailuita edullisimpien ja sopivimpien matkustusvaihtoehtojen löytämiseen ja nyt tämä on vihdoin mahdollista myös kotimaan bussi- ja junalipuille, jatkaa Valkonen.

Pikavuorot.fi palvelu hakee yhteen näkymään hintatiedot Matkahuollon, VR:n, Onnibus.comin, Pohjolan Liikenteen ja Onniexpressin verkkopalveluista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa