Teinit ajoivat poliisin yli Espoossa

Espoossa maanantaina 11.8.2014 noin klo 02.58 poliisimies havaitsi valvontaa suorittaessaan normaalista ajotavasta poikkeavan auton, joka pysäköitiin poliisin läheisyyteen.

Poliisin ilmoittaessa auton ja kuljettajan papereiden tarkastamisesta, 16- ja 17-vuotiaat miehet nousivat takaisin autoon ja auto lähti liikkeelle. Poliisi pyrki pysäyttämään auton nostamalla käden pystyyn pysähtymiskäskyn merkiksi.

Tässä vaiheessa auton kuljettaja kiihdytti kuitenkin voimakkaasti osuen kiihdytyksen jälkeen poliisimieheen, joka konepellin ja tuulilasin kautta lensi maahan. Törmäämisen jälkeen auto jatkoi matkaa pysähtymättä poistuen tapahtumapaikalta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Teemu Värtinen.

Poliisimies loukkaantui tilanteessa ja lääkärissä käynnin jälkeen pääsi kotiin.

Molempien miesten henkilöllisyys on saatu selvitettyä poliisin suorittamissa omissa tutkimuksissa ja heidät on kiinniotettu. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Tapahtuman selvittämiseksi poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tehneitä ilmoittamaan havaintonsa klo 08 – 16 välisenä aikana Espoon rikostutkinnan numeroon 0295438330.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.