Maahanmuuttajaperheestä 50 000 euron kulut kuukaudessa – Sveitsiläiskylä veronkorotuksiin

Sveitsiläiseen Hagenbuchin kylään muutti kolme vuotta sitten eritrealaisäiti ja hänen seitsemän lasta. Russia Todayn mukaan yksinhuoltajaperheen avustaminen on ajanut kylän talouden lujille.

Viranomaiset maksavat perheen vuokran, äiti saa noin 2 150 euroa kuukaudessa elinkustannusten kattamiseen ja neljästä huostaanotetusta lapsesta laskuttaa orpokoti 30 000 euroa kuukaudessa. Lisäksi sosiaalityöntekijät avustavat naista ostoksien, siivoamisen ja ruoanlaiton kanssa 150 tuntia kuukaudessa.

Perhe maksaa paikallishallinnolle peräti noin 50 000 euroa kuukaudessa, joka on liki kolmannes kaikista kylän julkisista menoista. Kylän noin tuhannen asukkaan veroja on korotettava 5 prosentilla, että kulut saadaan katettua.

Meidän asukkaiden on maksettava paljon veroja ja kolmannes paikallisista varoista menee vain yhdelle perheelle. Sveitsissä on paljon perheitä, joilla ei ole paljoa, millä elää. Silti he pärjäävät. Tämä tuntuu väärältä. Hallituksen on tehtävä jotakin, eräs nainen totesi.

mitte

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa