Mies käveli ja hyppi trampoliinilla alasti kotonaan – Oikeus tuomitsi sakkoihin

Jyväskylän keskustaa lähellä hieman alle 50-vuotias mies liikkui asuntonsa sisätiloissa alastomana ja hyppi takapihansa trampoliinilla. Ilta-Sanomat uutisoi, että mies käyttäytyi siveettömästi useita kertoja viime vuoden kesäkuun ja tämän vuoden maaliskuun välisenä aikana.

Naapurissa asuvan perheenäidin kyttäämisen mukaan mies on kävellyt tahallisesti asunnossaan niin, että hänen sukupuolielimensä näkyvät kadulle.

Naisen kolme alaikäistä tytärtään ovat kokeneet miehen toiminnan hämmentävänä ja epämiellyttävä. He joutuivat muuttamaan kulkureittejään miehen vuoksi.

Keski-Suomen käräjäoikeus uskoi ainoan todistajan, naapurissa asuvan perheenäidin kertomaan ja piti miehen toistuvia tekoja tahallisina. Syytteet kiistänyt mies tuomittiin sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta 20 päiväsakkoon. Hän joutuu maksamaan teostaan 380 euron sakot.

trampoliini_suojaverkolla_pro1tools

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa