Nuorisojoukko ryösti pesäpallomailaa käyttäen kymmeniä teinejä

Vantaan Tikkurilassa Heurekan puistossa lauantai-iltana iltayhdeksän ja -kymmenen välillä maahanmuuttajista ja kantasuomalaisista koostunut kymmenpäinen nuorisoporukka ryösti useita ihmisiä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikön mukaan nuorisojoukko käytti ryöstöjen yhteydessä pesäpallomailaa ja osa uhreista loukkaantui tilanteessa. Nuorisoporukka ryösti matkapuhelimia ja lompakoita puistossa olleilta muilta nuorilta.

Poliisi pyytää yleisövihjeitä Heurekan puistossa tapahtuneiden ryöstöjen ja pahoinpitelyjen selvittämiseen. Vihjeet voi soittaa Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikön numeroon 0295436442.

pesäpallo

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa