Varusteleka julkaisi Schwarzenegger-videon – Amerikkalaissivusto hehkuttaa ykkösuutisenaa

Conan – barbaari ja Terminator -elokuvien tähtenä tunnettu Arnold Schwarzenegger saapuu lokakuussa Helsingin Messukeskukseen luennoimaan Nordic Business Forum -seminaariin.

Hulvattomasta markkinoinnista tunnettu armeijavaatteiden ja -varusteiden erikoisliike Varusteleka ottaa kaiken irti tapahtumasta. Yritys on tehnyt Schwarzeneggerin hengessä ”toimintamainosvideon”, jolla se pyrkii houkuttelemaan ”Arskan” kauppaansa Suomi-vierailunsa aikana.

Amerikkalainen GlobalPost-mediasivusto on noteerannut suomalaisvideon ykkösuutisekseen lauantaiaamuna. Uutisen mukaan liikkeen työntekijät toivovat Schwarzeneggerin näkevän videon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa