Poliisi varoittaa: Osta hyvä peräkärry! Ei maksa kuin kaksisataa - Pietar.in
Siirry sisältöön

Poliisi varoittaa: Osta hyvä peräkärry! Ei maksa kuin kaksisataa

Varkaussesonki veneiden talvisäilytyspaikoissa on taas alkanut, muistuttaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Äskettäin vietiin muun muassa Espoon Suomenojan venesataman talvisäilytyspaikalta aisalukolla lukittu Muuli numero F64 sekä Muuli Perävaunu V750LP.

Rantarosvoja on vieraillut viimeaikoina myös niin Tammisaaressa kuin Kirkkonummellakin ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa riesaa riittää monille muillekin veneiden säilytyspaikoille.

Osta hyvä perämoottori! Osta hyvä peräkärry! Ei maksa kuin kaksisataa. Oikea hinta kaksitonnia. Vain sinulle ja vain tänään. Lähetetään postissa tai tule noutamaan minun peräkontistani.

Jos halpa ja hyvä ei ole uskottava yhtälö eivät sitä myöskään ole hämäräperäiset superalet ja hinnan dumppaukset. Haasteelliseksi menee rikoksen jäljittäminen myös poliisille, kun tuote seilaa lahden yli. Tässä tapauksessa Tullin, Rajan ja Poliisin yhteistyö nousee arvoon arvaamattomaan.

Länsi-Uudenmaan poliisi haluaakin muistuttaa kaikkia talvisäilytyspaikan omaavia veneilyn harrastajia tarkastamaan ja merkitsemään omaisuutensa ahkerasti ja veneseuran valvontaringissä päivystäville voimia ja valppautta pitkiin syys- ja kylmiin talviöihin.

peräkärry

Vastaa

a