Virpojien käytös kuohuttaa: Ei saanut rahaa, väänsi ulosteet pihaan

Virvonta on lasten perinne, jossa käydään pääsiäisaikaan koskettamassa koristelluilla pajunkissavitsoilla toivottaen onnea ja terveyttä yleensä naapurustolle. Virpojien käytös puhututtaa Ilta-Sanomien lukijoita.Nimimerkki Uskomatonta käytöstä kertoo huonokäytöksistä virpojista. Kirjoittajan luona kävi noin 8–10 -vuotiaita lapsia virpomassa, jotka saivat palkaksi suklaamunia ja karkkia. Nämä eivät lapsille riittäneet5, sillä he alkoivat kyselemään rahaa.

Satuin katsomaan ikkunasta näiden virpojien poislähtöä ja huomasin, että yksi heistä kakkasi pihaamme! Juoksin ulos ja huusin, että mitä hemmettiä te oikein teette, mutta lapset lähtivät juoksemaan karkuun, enkä saanut heitä kiinni. Miten lapsia oikein nykyään kasvatetaan, että tulee edes mieleen ulostaa toisen pihaan?

Myös virvottavilla ovat käytöstavat olleet hukassa. Pohjois-Haagassa nainen jätti pihalle Mignon-munan pakkauskotelossa raa’an kananmunan. Munassa oli Fazerin tarrakin paikallaan.

Nuoret virpojat poimivat sen mukaansa ja heidän kassissaan tuo muna meni rikki, sotkien saadut makeiset. Hän on näiden lasten mukaan aiemminkin tehnyt kaikenlaista kiusaa.

IMG_5928

Virpojien käytös kuohuttaa: Ei saanut rahaa, väänsi ulosteet pihaan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun