Tässä kunnassa tehdään Suomen eniten rikoksia

Virolahti nousee ykköseksi, kun vuonna 2014 tehdyt rikosmäärät kunnissa suhteutetaan väkilukuun. MTV:n selvityksessä seuraavana tulevat Kemi, Tohmajärvi ja Imatra.Virolahdella tehtiin tuhatta asukasta kohden 661 rikosta, Kemissä rikoksia tehtiin 154 kappaletta, Tohmajärvellä sama luku oli 151 ja Imatralla 136.

Suomen vilkkain maaliikenteen rajanylityspaikka selittää Virolahden huimaa lukua. Ulkomaalaisten tekemien rikosten osuus Virolahden rikoksista on 68,2 prosenttia.

Tullin kautta tulleita rikoksia on selvästi eniten. Sen jälkeen tulee rajaviranomainen ja vasta sen jälkeen poliisi, selventää rikosylikomisario Kari Hyyryläinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa