Poliisi: Kerrospukeutuminen kannattaa pakkasella, mutta ei suinkaan hämärähommissa.

Akaalla Tokmannin vartija oli menossa poistamaan kaupan sulkemisaikaan vielä sisätiloissa olevaa 32-vuotiasta naista maanantaina 15.6.2015 kello 21.00.Vartija saattoi sovituskopissa ollutta naista liikkeen tuotesuojaporteille, jotka alkoivat hälyttää. Vartija jäi tämän johdosta naisen kanssa odottamaan poliisia paikalle.

Odottaminen sujui alkuun rauhallisesti, mutta nainen lähti yllättäen kävelemään ulko-ovea kohti. Vartija tarttui naista olkapäästä, jolloin tämä riuhtaisi itsensä irti ja yritti huitaista kohti vartijaa.

Poliipartion saapuessa nainen oli saatu hallintaan ja hänen yllään todettiin olevan omien vaatteidensa lisäksi kolme erilaista takkia ja kolmet collegehousut. Kaikki vaateet todettin olevan paikalta anastettuja.

Lisäksi 32-vuotiaan naisen repun sisältä löytyi liikkeestä anastettua omaisuutta mm. sivuleikkurit, kaiutin ja kännykän akku. Nainen otettiin kiinni ja kuljetettiin Tampereen poliisiasemalle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa