Aikuiset haastettiin kuumaan autoon – 10 minuuttia kaikille liikaa

Kars4Kids haastoi aikuiset istumaan turvavöissä autossa, joka on jätetty auringonpaisteeseen. YouTube-kanavalla julkaistu video herättää paljon ajatuksia.Osallistujille luvattiin 100 dollaria, jos he selviävät autossa kymmenen minuuttia. Moni luuli ansaitsevan 100 dollaria helposti, mutta toisin kävi.

Kukaan ihmisistä ei selvinnyt kymmentä minuuttia autossa vaan he painoivat hätänappulaa. Lapsen tai koiran jättäminen autoon muutaman minuutin kauppareissun ajaksi kannattaa unohtaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa