Nuoriso räjäyttelee putkenavaajapommeja – Kauppias kielsi myynnin alle 15-vuotiaille

Ulvilassa torstain vastaisen yönä varhaisteinit ovat heitelleet itsetehtyjä pommeja on jopa rakennuksia päin. Yle Satakunta kertoo, että vaarallinen trendi huolestuttaa Porin seudulla.Lounais-Suomen poliisin mukaan varhaisnuoret tekevät itse pommeja, joiden ainesosina on muun muassa kaupasta saatavaa putkenavaajaa.

Pommit possautellaan yleensä jossain metsikössä tai muussa poliisilta piilossa olevassa paikassa. Harvoin nämä tapaukset meidän tietoomme tulevat, mutta Ulvilassa räjähteet kuitenkin heitettiin kohti taloja ja niillä yritettiin jopa aiheuttaa vahinkoa, komisario Tuomo Katajisto kertoo.

K-market Kyläsaaren kauppias Katri Lång kirjoitti Facebookissa kiinnittäneensä huomiota noin 10-vuotiaiden poikien ostoksiin viime aikoina.

He ostavat erikoisia tuotteita: putkenavaajaa ja muita kovia aineita. Voihan toki olla, että äiti on asialle laittanut, mutta meidän korviin kuitenkin on kantautunut tietoa, että niitä yritettäisiin räjäytellä tai polttaa.

Kauppa on nyt lopettanut joksikin aikaa pesuaineiden myymisen alle 15-vuotiaille.

Ammuttu+poliisiauto

Nuoriso räjäyttelee putkenavaajapommeja – Kauppias kielsi myynnin alle 15-vuotiaille

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun