Koira pelasti nälkiintyneen lapsen imettämällä

Chilen Aracassa humalainen äiti oli jättänyt kaksivuotiaan poikansa mekaanikon työpajalle ilman ruokaa tai juomaa. Paikalle ohikulkijan hälyttämä poliisi kiidätti pojan alueen sairaalaan torstaina.Daily Mailin mukaan Reina-koira oli alkanut imettää poikaa sen jälkeen, kun hänet oli hylätty. Viranomaiset mukaan koiran imetys on saattanut pelastaa pojan.

Tämä tarina aiheuttaa meille paljon häpeää, hän sanoo, kuvaillen tapausta epäinhimilliseksi ja tuomittavaksi, Chilen lastensuojeluviraston johtaja Marcela Labraña.

Sairaalasta päässyt poika on nyt lastensuojeluviranomaisten valvonnassa. Perheen kuulemistilaisuus on määrä järjestää 22. syyskuuta sen selvittämiseksi, kuka hoitaa poikaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa