Yöllä vanhainkotiin tunkeutunut mies vei käsidesit

Kangasalla sijaitsevaan vanhainkotiin hälytettiin poliisi hyvin erikoisesta syystä maanantaina klo 00.45.Ilmoituksen mukaan vanhainkodin sisätiloissa on luvattomasti sinne kuulumaton mies. Mies anasti useita pulloja käsidesiä ja poistui paikalta.

Saatujen havaintojen ja tuntomerkkien perusteella poliisipartio meni läheiseen yksityisasuntoon tavoittelemaan teosta epäiltyä henkilöä. Asunnosta tavattu n. 60-vuotias päihtynyt mies myönsi vieneensä käsidesipulloja ja juoneensa niitä.

Poliisipartio tilasi ambulanssin pahoinvoinnista kärsineelle miehelle, jota epäillään näpistyksestä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa