Poliisi naurattaa netissä – Testasivat joulupukin parran aitouden

Kaakkois-Suomen poliisi on julkaissut Instagramissa jouluaaton hilpeyttä herättävän kevennysen. Poliisi kertoo saaneensa epäilyjä, että joulupukin parta ei olisi oikea.Poliisin velvollisuus on asiassa suorittaa tutkintaa. Tämä suoritettiin kiskomalla pukkia parrasta, joka ei kuitenkaan irronnut.

Jos joku on muuten luullut, että tontut on pieniä, niin ei ne kuulkaas ole. Se on vaan niin, että oikea Joulupukki on melkoinen jätti!

Tavattiin Tommin kanssa Joulupukki, joka aloitteli vuoden työläintä vuoroaan. Koska poliisin korviin on kantautunut pienten ihmisten taimien keskuudesta epäilyjä, että pukin parta ei olisi oikea, se olisi kiinnitetty kuminauhalla ja siksi koko Joulupukki olisi ehkä tarua, niin tottahan meidän velvollisuus on asiassa suorittaa tutkintaa! Tehtiin työnjako, että minä ketterämpänä nyin pahaa aavistamatonta Joulupukkia parrasta ja Tommi hoitaa mahdollisen siitä seuraavan jälkipyykin, koska hänellä on taktisen neuvottelijan koulutus Ei irronnut parta ja pukki katsoi kyllä melko pahasti, joten perustelin miksi näin toimittiin. Ps. Jos joku on muuten luullut, että tontut on pieniä, niin ei ne kuulkaas ole. Se on vaan niin, että oikea Joulupukki on melkoinen jätti! #joulupukki #kaakkoissuomenpoliisi #kouvola #koria #pioneeripuistossa #jouluaatto #joulurauhaa #töissä #tutkintatehtävä #partatesti #eilumihippustakaan

Video, jonka Kaakkois-Suomen poliisi (@kaakkoissuomen_poliisi) julkaisi

pukki

Poliisi naurattaa netissä – Testasivat joulupukin parran aitouden

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun