Mies unohti vaimonsa huoltoasemalle – Huomasi 100 kilometrin päässä

Brasiliassa Passo Fundo-kaupungissa Walter-niminen mies oli perheensä kanssa ajamassa autolla Argentiinaan, kun he pysähtyivät huoltoasemalle tankkaamaan.Miehen 40-vuotias Claudia-vaimo oli nukkunut tässä vaiheessa auton takapenkillä. Mies ei ollut huomannut, että vaimo oli noussut autosta ostamaan eväitä.

Mies jatkoi tankkaamisen jälkeen matkaa ilman vaimoaan. Lähes 100 kilometriä myöhemmin mies huomasi, että vaimo ei nukkunutkaan enää takapenkillä ja kääntyi takaisin.

Lomalla olleen perheen 14-vuotias poika oli istunut etupenkillä. Hän oli keskittynyt puhelimeensa pysähdyksen aikana, eikä huomannut äidin poistumista autosta.

Hän oli hyvin vihainen ja järkyttynyt, poliisista kerrotaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa