Jabba painaa lähes 2 kg – Siilin vatsa estää sitä käpertymästä kerälle

Jabba on todella suuri siili, sillä se on kolme kertaa tavallista siiliä isompi. Jabba-siili painaa noin 1,8 kilogrammaa.Jabban ollessa poikanen ystävällinen rouva pelasti sen. Jabba taisi saada hiukan liikaa hemmottelua osakseen. Siili herkutteli omatoimisesti myös muiden eläinten eväillä puutarhassa, jossa se talvehti.

Villieläintaloon toimitettu Jabba on niin lihava, ettei se pääse enää kerälle turvaan saalistajilta. Sillä on myös ongelmia kävellä.

Nyt Jabba onkin toimitettu villieläinten turvapaikkaan, jossa se on laitettu laihdutuskuurille ennen sen luontoon vapauttamista. Jabban ruokavalio koostuu tällä hetkellä koirien penturuoasta ja vedestä. Jabban ruoka on laitettu sen majan toiseen päähän, jotta se saisi vähän liikuntaa.

Pietari

Vastaa