Mies istui kaksi tuntia ravintolassa – Maksoi yksinhuoltajalle tippiä 1 500 dollaria

Facebookissa leviää parhaillaan viikko sitten Yhdysvalloissa Dennysissä sijaitsevan ravintolan tarjoilijan kirjoitus tuntemattomaksi jääneen miehen koskettavasta teosta.Tänään tapasin enkelin. Sinä tulit ravintolaan jossa työskentelen. Kysyit, ”Voisinko saada tarjoilijaksi yksinhuoltaja äidin?” Pidin pyyntöäsi outona, mutta laitoin sinut istumaan Crystalin pöytään. Istuit pöydässä kaksi tuntia ja vain katselit toisia asiakkaita.

Seitsemän perhettä tuli ravintolaan sinä aikana kun olit siinä ja sinä maksoit kaikkien heidän laskut. Maksoit yli 1000 dollaria ihmisille joita et edes tuntenut.

Kysyin sinulta miksi teit sen, vastasit ”Perhe on kaikki kaikessa. Minä olen menettänyt omani.” Silmäni kostuivat, kun kerroit sen (ja siksi lähdin pois niin nopeasti) ja päästyäni henkilökunnan tiloihin, aloin itkeä. Silmissäsi oli niin paljon tuskaa.

Halusin sinun tietävän, että tarjoilijasi Crystal asuu asunnottomien suojassa poikansa kanssa. Hän kerää rahaa kodin hankkimiseen. Sinun loppulaskusi oli 21 dollaria ja jätit hänelle 1500 dollarin tipin. Kiitos sinun, hän muuttaa ensi viikolla uuteen asuntoon, ja kiitos sinun, seitsemän perhettä söi ilmaiseksi yhteisen aterian.

Lähdit pois ennenkuin minulla tai Crystalilla oli mahdollisuutta kiittää sinua. Toivottavasti tämä tavoittaa sinut, sillä olet todella upea ihminen ja varastit kaikkien ravintolassa työskentelevien sydämen. Kiitos paljon!

Love What Matters-sivustolla julkaistua kirjoitusta on jaettu yli 169 000 kertaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa