Vauva löytyi tulikuumasta autosta – Isän välinpitämättömyys järkyttää

Turun Länsikeskuksessa Toys’r us-leluliikkeen parkkipaikalla eilen perjantaina sivullinen kuuli toisesta autosta vaimeaa kähinää. Eräästä autosta löytyi järkyttävä näky.Näin takapenkillä kantokopan. Mielessä vilahti ajatus, et eihän se voi olla?! Tartuin takaoven kahvaan ja se aukesi. Sidottuna vöihin oli kantokoppa, joka oli peitetty umpinaiseksi, ensin harsolla ja sen päällä fleeceviltti. Ja kantokopassa arviolta 2-4kk ikäinen vauva, puettuna myssyyn ja pitkiin vaatteisiin, Eeva Susanne kirjoittaa Facebookissa.

Nainen riisui vauvaa sekä irroitti kaukalon ja syöksyi kauppaan. Kaupan tuulikaapissa seisoskeli mies, joka näpräsi puhelinta. Hätääntyneen, tulikuuman ja hikisen vauvan isäksi osoittautunut isä nosti hitaasti katseensa puhelimesta ja hymähti ”Ai onks se jo heränny vai?”.

Mä repesin liitoksistani ja raivosin niin et varmasti kuuli koko kauppa. Samaan aikaan mun kaveri, joka oli myös mukana, kävi kassalla hakemassa vettä vauvalle. Mies ei ollut moksiskaan, ei hädissään, ei mitään. Eikä reagoinut mun raivoon millään lailla. Sössötti vaan, että ”Vai olit sinä heränny, ottaisitkohan sä vähän vettä”.

Tilanne rauhoittui, mutta onneksi rekkarin ylös ottanut nainen ilmoitti tapahtuneesta poliisille, joka meni tarkastamaan tilannetta kotiosoitteeseen ja tekevänsä ilmoituksen sosiaalipuolelle.

Vauvojen, lemmikkien yms. jättäminen autoon helteellä on todella vastuuntunnotonta touhua. Näin tekevien pitäisi kokeilla itse samaa.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10154269174199874&id=633994873/” width=”550″/]

Kuva videosta2.
Vauva löytyi tulikuumasta autosta – Isän välinpitämättömyys järkyttää
Siirry sivun alkuun