Mikä ihmeen Pokémon Go? - Lyö uutisoinnissa jopa terrorismin - Pietar.in
Siirry sisältöön

Mikä ihmeen Pokémon Go? – Lyö uutisoinnissa jopa terrorismin

Pokémon Go -mobiilipeli on noussut viime päivinä otsikoihin monella tapaa. Pokémonit esiintyvät eri paikoissa oikeassa maailmassa, ja pelaajan liikkuessa paikasta toiseen hänen puhelimensa värisee Pokémonin läheisyydessä.Pelissä pelaaja pyydystää ja kouluttaa virtuaalisia Pokémon-hahmoja sekä taistella niitä vastaan. Pokémonit pyydystetään puhelimen kameran avulla poké-palloon.

Uutiset maailmalta kertovat onnettomuuksista, joihin pelaajat ovat joutuneet. Pelaajat tuijottavat puhelimen näyttöä ja kävelevät jopa autojen alle. Myös rikolliset ovat heränneet ja moni pelaaja on ryöstetty. Monet häiriköivät tuntemattomia menemällä heidän pihoihin etsimään Pokémoneja.

Pokemon Go -peli on tuonut myös positiivisia ilmiöitä, sillä se on saanut monet ulos liikkeelle. Esimerkiksi Yhdysvaltojen Munciessa sijaitseva Muncie Animal Shelter -eläinsuoja pyytää pelaajia hakemaan pelireissulleen adoptiota odottavan koiran ulkoilemaan mukaan.

[fb_embed_post href="https://www.facebook.com/MuncieAnimalShelter/photos/a.223109177771509.54516.220023711413389/1050999401649145/?type=3&theater/" width="550"/]

Pelaaminen vie paljon akkua ja se on aiheuttanut huiman piikin puhelimien varavirtalähdemyyntiin. Varavirtalähteitä eli power bankeja on myyty hurjasti.

Suosio yllätti meidät täysin ja osassa myymälöitä tuotteet pääsivät loppumaan. Ihmiset ovat paljon reissussa, ja mökkireissuilla ja matkoilla varavirtaa tarvitaan yllättavissäkin paikoissa. Mutta kyllä tämän viikon myyntipiikki liittyy varmasti tähän uutuuspeliin, Gigantin myyntijohtaja Toni Kekola arvioi Tamperelaisessa.

maxresdefault (8)

2 thoughts on “Mikä ihmeen Pokémon Go? – Lyö uutisoinnissa jopa terrorismin

  1. Päivitysilmoitus: Hulvaton Pokemon-video – Pikachu aneli Tampereen keskustassa: ”Lopettakaa tämä ajojahti!” - Pietar.in

  2. Päivitysilmoitus: Näkeekö lemmikit Pokemoneja? Katso hauskat kuvat - Pietar.in

Vastaa

a