ABC:n lehtipihvi oli tehty jauhelihasta – Myyty ”kesän ajan” ja nyt vasta joku huomasi

Helsinkiläinen Lauri Heinimaa koki yllätyksen sunnuntai-iltana Raision ABC:llä, jossa hän tilasi seuralaisensa kanssa 130 gramman naudan lehtipihvin. 15 euroa maksanut lehtipihvi oli nimittäin tehty jauhelihasta.Myyjän mukaan verta asian takia itkevä keittiömestari myönsi asian ja kertoi, että kyseessä on ketjun määräys. Iltalehdessä valittanut mies sai pahoittelut ja ilmaisen pullan.

Kyllä minäkin itkisin. Kun kysyin, että miksi asia ei lue tuolla taululla, sain vastaukseksi, että eihän niitä kukaan ostaisi sitten.

ABC-ketjun kehitysjohtaja Antti Erikivi vakuuttaa, että jauhelihasta tehty lehtipihvi ei ole ketjutuote. Turun osuuskaupan alueella on tapahtunut inhimillinen virhe ja vääränlaista tuotetta on myyty ”kesän ajan”.

Pyydämme anteeksi virhettä ja tuote on nyt vedetty pois. Sitä ei saa missään nimessä myydä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa