Mies piiloutui yön ajaksi Prismaan – Varasti 45 älypuhelinta

Tampereella poliisi kiinnitti 10.6. aamulla huomiotta Britannian rekisterissä olevaan henkilöautoon. Poliisi päätti tarkkailla autoa lyhyen aikaan ennen tarkastusta.Tarkkailun aikana auto päätyi Länsi-Tampereella ulkoilualueelle ja autosta poistui mies metsään. Miehen palattua hetken kuluttua autoon matka jatkui läheiselle hotellille.

Seurueen toiminta herätti poliisin uteliaisuuden ja maastossa käymistä päätettiin selvittää tarkemmin poliisikoiran avulla. Poliisikoira löysi maastosta kahdesta eri kätköstä säkkeihin piilotettuna yhteensä 45 älypuhelinta.

Löydöksen johdosta autolla liikkeellä olleet kolme liettualaismiestä otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Tutkinnan perusteella selvisi, että puhelimet on anastettu Porista Itäkeskuksen Prismasta. Yksi miehistä oli piiloutunut tavarataloon ja edellisen yön aikana hän oli pakannut puhelimet reppuun ja pysytellyt piilossa. Lopulta hän oli liikkeen auettua aamulla tullut piilostaan, asioinut elintarvikeosastolta ja poistunut reppu selässään kassan kautta maksaen pikku ostoksen.

Miehen liikkeet yön aikana olivat aiheuttaneet hälytyksen, mutta tarkastuksista huolimatta hän oli onnistunut piiloutumaan niin, ettei häntä ollut mahdollista löytää.

Miesten anastama noin 34 000 euron omaisuus saatiin takaisin vahingoittumattomana.

Epäillyt ovat edelleen tutkintavankeina ja juttu lähtee syyteharkintaan viikon kuluessa.

sony

Mies piiloutui yön ajaksi Prismaan – Varasti 45 älypuhelinta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun