Mies tankkasi maksamatta – Kauppias imaisi omansa takaisin

Hollolassa sijaitsevalla huoltoasemalla lauantaina iltapäivällä noin 50-vuotias mies tankkasi autoonsa 30 litraa dieseliä.Epäluuloinen kauppias saapui paikalle kysymään miehen maksukykyä. Tankkaaja ilmoitti, ettei hänellä ollut rahaa eikä aikomustakaan maksaa dieseliä.

Kauppias ei jäänyt tilanteessa toimettomaksi, vaan imaisi tankatun dieselin takaisin autosta.

Tankkaaja jatkoi matkaansa eikä jäänyt odottelemaan paikalle soitettua poliisipartiota. Partio tapasi kuitenkin epärehellisen tankkaajan ja asiasta laadittiin rikosilmoitus näpistyksestä. Tämä oli miehen 8:s anastusrikos vuoden aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa