Tankkasitko Nesteellä? - Tarkasta heti tilitapahtumasi - Pietar.in
Siirry sisältöön

Tankkasitko Nesteellä? – Tarkasta heti tilitapahtumasi

Pääkaupunkiseudulla Nesteen huoltoasemille on asennettu 28.10-8.11 välisenä aikana maksukorttien kopiointiin tarkoitettuja skimmauslaitteita.Helsingin poliisin mukaan tällä hetkellä tiedetään, että kuutta korttia on käytetty Filippiineillä. Tiedossa olevien nostojen summat vaihtelevat 13,23 - 381,14 euron välillä. Samalta tililtä on tehty useampiakin nostoja sen mukaan, mitä saldo tai päivittäinen nostorajoitus ovat antaneet tehdä.

Jos asiakas huomaa omalta tililtään nostoja tai katevarauksia, on syytä ottaa yhteyttä ensisijaisesti kortinmyöntäjään. Poliisi kehottaa myös tutustumaan ja käyttämään kortin myöntäjän turvatekijöitä, kuten nostorajoituksia summan tai maantieteellisen rajauksen osalta. Nämä tahot tekevät asiassa yhteistyötä poliisin kanssa.

Oleellista on huomata nämä väärinkäytön kohteena olevat kortit mahdollisimman nopeasti ja rajoittaa taloudellisia tappioita. Kukaan tässä mainittu taho ei ole toiminut huonosti vaan päinvastoin rikollisen toiminnan laajuutta pyritään rajoittamaan yhteistyöllä.
Poliisi on ottanut kiinni kaksi ulkomaalaista henkilöä rikoksesta epäiltyinä, mutta tarkempaa tietoa skimmattujen korttien määristä ei ole.

53633_skimmauslaite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a