Kipparin piippu on tupakkajäljitelmä – Ei makseta bonusta

Tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkötupakasta ja nikotiininesteistä ei enää vuoden 2017 alusta lähtien makseta Bonusta.S-ryhmän tiedotteen mukaan uuden tupakkalain myötä tupakkajäljitelmiin lasketaan muun muassa Kipparin piippu -makeinen. Bonusta maksetaan edelleen grillisytyttimistä ja tulitikuista.

Uusi laki toi myös muita muutoksia tupakkatuotteiden vähittäismyyntiin. Osa muutoksista astui voimaan viime elokuussa ja osa muutoksista tulee voimaan eripituisten siirtymäaikojen jälkeen.

Tupakkatuotteiden maut, kuten mentoli ja vanilja, kielletään. Makurajoite koskee savukkeita, kääretupakkaa ja sähkösavukkeiden nesteitä. Myös kapselisavukkeet, joiden makua voi muuttaa rikkomalla tupakan sisäinen kapseli, kielletään.

Tupakkatuotteiden, sähkösavukkeiden ja nikotiininesteiden etämyynti on kielletty. Etämyynnillä tarkoitetaan ennen kaikkea verkkokauppaa.

Uuden lain myötä tupakkatuotteiden pakkauksissa pitää olla enemmän varoituksia. Aikaisemmin pakkauksissa on ollut varoitustekstejä, mutta jatkossa pakkauksiin tulee myös varoittavia kuvia. Lain mukaan varoitusten osuus pakkauksessa pitää olla suurempi ja tupakkabrändin näkyvyys pienempi.

6

Kipparin piippu on tupakkajäljitelmä – Ei makseta bonusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun