Asuntoon murtautunut mies uhkaili räjähteillä

Valkeakoskella Roukontiellä sijatsevaan kerrostaloasuntoon murtautumassa olevasta miehestä tuli poliisillle ilmoitus torstai-iltana 26.1.017 kello 21.13.Paikalle meni poliisipartio, joka totesi, että asunnon ovi oli osittain rikottu ja asunnossa oli mies sisällä. Poliisi käskytti miestä tulemaan ulos asunnosta, mutta mies kieltäytyi tästä ja uhkaili poliisia. Mies esti asuntoon sisälle pääsyn kasaamalla oven eteen huonekaluja, pesukoneen ym.

Epäiltyyn saatiin neuvotteluyhteys. Mies ilmoitti, että hänellä on räjähdysaineita, minkä takia asuntoja evakuoitiin. Neuvottelun tuloksena mies tuli asunnosta ulos yöllä puoli kahden maissa. Kiinnioton jälkeen miehen hallusta löydettiin räjähdysainetta, jonka poliisi otti haltuunsa.

Esitutkinnan alkuvaiheessa paikkakuntalaista vuonna 1986 syntynyttä miestä epäillään mm. räjähderikoksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, huumausainerikoksesta ja vahingonteoista. Rikosnimikkeet tulevat tarkentumaan esitutkinnan aikana.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa