Joululahjapaketti näytti kitaralta – Olikin suuri huijaus

Imgur-käyttäjä Lictalon luuli saavansa joululahjaksi kitaran, koska paketti oli sen muotoinen. Muoto oli kuitenkin hämäystä, sillä joululahjan antanut veli ei halunnut paketin paljastavan sen sisältöä.Itseään maailman vähiten musikaaliseksi tyypiksi kuvaileva Lictalon ei kuitenkaan saanut kitaraa. Soittimen muotoisessa pahvilaatikossa oli Wii-konsolin The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peli.

Peliä ei ole vielä virallisesti edes julkaistu. Pelikotelo oli tekaistu ja sen sisällä oli Visa-kortti, johon Lictalon veli oli ladannut pelin hinnan verran rahaa.

Tämä peli ei ole vielä ilmestynyt, äijä! Mutta tässä on tekaistu kotelo, sisällään rahaa. Voit käyttää rahat ostaaksesi pelin maaliskuussa tai koska vain… Tai ostaa jotain muuta. Minua ei kiinnosta, pelikotelon takakannessa luki.

Saattoikin olla lopulta pettymys, ettei paketissa ollutkaan peliä. Pettymys kuitenkin katosi nopeasti, kun miettii vaivaa minkä veli oli nähnyt lahjaa tehdessä.

Brother Killed it at Christmas Exchange

Pietari

Vastaa