<

Munanvaihtaja iski Prismassa

Riihimäen Prismassa eräs mies oli vaihtanut kananmunia rasiasta toiseen ennen kassalle menoa. Asiaa kummastelee Aamupostin tekstiviestipalstalla nimimerkki ”On aikoihin eletty”.Kennokikkailu ei ole tuttua Riihimäen Citymarketin kauppiaalle Lasse Keräselle tai Hyvinkään Prisman johtajan Jari Kätölle. Monenlaista muuta kikkailua on havaittu.

Kananmunien kanssa meillä ei ole ollut ongelmia, mutta hedelmiä ja vihanneksia punnitaan ajoittain väärällä hinnalla. Asia voi tuntua pieneltä yksittäistä tapausta ajatellen, mutta kerrannaisvaikutukset kassajärjestelmän saldonhallintaan muodostuvat merkittäviksi viimeistään vuoden mittaan, sanoo Kättö.

Keräsen mukaan heillä on näpistysten suhteen nollatoleranssi. Sellaisissa tapauksissa kutsutaan poliisi paikalle.

Asiakkaiden hylkäämiä tuotteita löytyy vääristä hyllyistä vähintään joka viikko. Tämä on ongelma varsinkin kylmätuotteiden kanssa. Hävikkiä syntyy, kun salaattibaarissa koottuja ruoka-annoksia löytyy myymälästä maksamattomina, Lasse Keränen sanoo.

Eggs-May-13-p28-660x484

Munanvaihtaja iski Prismassa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun