Turpaan saanut mies riehui veitsen kanssa – Poliisi löi teleskooppipatukalla

Helsingissä Itäkeskuksen metroasemalla yleistä järjestystä valvomassa ollut poliisipartio nousi metrovaunusta 21.1.2017 klo 20.12 ja huomasi laituritasolla käynnissä olevan tappelun.Poliisipartio näki, kuinka mies löi nyrkillä toista miestä päähän, jonka jälkeen nyrkistä saanut mies kaivoi vaatteistaan esille keittiöveitsen. Poliisi joutui tilanteen tiimellyksessä lyömään teleskooppipatukalla miestä veitsikäteen, jolloin mies pudotti veitsen maahan.

Lyödyllä miehellä oli havaittavissa silmäkulmassa punoitusta ja turvotusta. Toisella osallisella ei ollut näkyviä vammoja.

Toinen miehistä jatkoi uhkaavaa ja aggressiivista käytöstä poliisin selvittäessä tapahtumia, eikä totellut poliisin käskyjä. Miehelle laitettiin käsiraudat ja hänet laitettiin maahan istumaan. Mies ei edelleenkään suostunut pysymään aloillaan, vaan nousi ylös poliisin käskyistä huolimatta, jolloin hänen jalkansa jouduttiin sitomaan sidontaremmillä.

Paikalle tuli myös muita poliisipartiota tilanteen rauhoittamiseksi. 30- ja 27-vuotiaat miehet otettiin kiinni ja heidät toimitettiin poliisin tiloihin.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelyinä sekä laittomana uhkauksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa