Adrián Solano hiihti monien sydämiin – Katso huikea video

Lahden MM-kisojen yksi erikoisimmista tilanteista nähtiin heti alkuun, kun kymmenen kilometrin karsintamatkaa lähti hiihtämään venezuelalaishiihtäjä Adrián Solano.22-vuotias Solano on harrastanut rullahiihtoa kotimaassaan vuoden, mutta lumella hiihtämistä hän kokeili nyt ensimmäistä kertaa. Jalassaan Solanolla oli Harri Kirvesniemen vanhat monot.

Solanolta jäi karsintamatka kesken viiden kilometrin jälkeen. Tästä huolimatta hän hiihti monien sydämiin ja sosiaalisessa mediassa alkoi levitä hauskoja videoita, joissa hän kompuroi, mutta yrittää sitkeästi mennä eteenpäin.

Solanon oli tarkoitus harjoitella ennen MM-kisoja Ruotsissa, mutta matka katkesi Pariisissa Charles de Gaullen lentokentällä, kun viranomaiset eivät uskoneet hänen olevan hiihtäjä.

Suomeen Solano saapui kuienkin keskiviikkona aamuyöstä, kun suomalaiset olivat keränneet kasaan lentolippurahat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa