Nainen otti taskuvarkaan kiinni – Piti kiinni poliisin tuloon saakka

Helsingissä Töölönkadun ja Tykistönkadun risteyksessä maanantaina puolenpäivän aikaan kävelemässä ollut nainen havaitsi, että kaksi naista käveli hänen perässään ja kopeloivat selässään ollutta reppua.Nainen huomasi reppunsa olevan auki, vaikka oli laittanut sen kiinni kotoa lähtiessään. Hänen lompakkonsa oli myös hävinnyt repusta.

Nainen otti molempia naisia hihoista kiinni ja pyrki pitämään naiset aloillaan, etteivät nämä pääsisi pakoon. Toinen naisista kuitenkin rimpuili pakosalle ja juoksi tiehensä kohti Runeberginkatua. Nainen sai kuitenkin pidettyä toisen naisen aloillaan paikalla olleen miehen kanssa siihen saakka, kunnes poliisi tuli paikalle.

Lähietsinnöistä huolimatta toinen nainen jäi tällä kertaa kateisiin. Samalla jäi kateisiin myös naisen lompakko.

Poliisi otti nelikymppisen naisen kiinni varkaudesta epäiltynä ja kuljetti hänet Pasilan poliisivankilaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa