Nainen otti taskuvarkaan kiinni – Piti kiinni poliisin tuloon saakka

Helsingissä Töölönkadun ja Tykistönkadun risteyksessä maanantaina puolenpäivän aikaan kävelemässä ollut nainen havaitsi, että kaksi naista käveli hänen perässään ja kopeloivat selässään ollutta reppua.Nainen huomasi reppunsa olevan auki, vaikka oli laittanut sen kiinni kotoa lähtiessään. Hänen lompakkonsa oli myös hävinnyt repusta.

Nainen otti molempia naisia hihoista kiinni ja pyrki pitämään naiset aloillaan, etteivät nämä pääsisi pakoon. Toinen naisista kuitenkin rimpuili pakosalle ja juoksi tiehensä kohti Runeberginkatua. Nainen sai kuitenkin pidettyä toisen naisen aloillaan paikalla olleen miehen kanssa siihen saakka, kunnes poliisi tuli paikalle.

Lähietsinnöistä huolimatta toinen nainen jäi tällä kertaa kateisiin. Samalla jäi kateisiin myös naisen lompakko.

Poliisi otti nelikymppisen naisen kiinni varkaudesta epäiltynä ja kuljetti hänet Pasilan poliisivankilaan.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Nainen otti taskuvarkaan kiinni – Piti kiinni poliisin tuloon saakka

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun