Tunnistatko avaimet? – Tippuivat ryöstäjältä

Tammisaaressa Raaseporissa ryöstettiin 15.2.2017 vaateliike veitsellä uhaten. Poliisi on jatkanut asian esitutkintaa, mutta kiinniottoja ei ole vielä tehty. Tekoaika on esitutkinnassa tarkentunut ja se on klo 18.30-18.31.Poliisin hallussa on avainnippu, joka mahdollisesti kuuluu tekijälle. Poliisi pyytää omistajaa ilmoittautumaan poliisille. Lisäksi pyydetään avaimista tai sen haltijasta jotain tietäviä olemaan yhteydessä.

Ryöstettyyn liikkeeseen on tullut kaksi naispuolista asiakasta, kun liikettä oltiin laittamassa kiinni ryöstön jälkeen. Poliisi pyytää näitä naisia olemaan yhteydessä Raaseporin poliisiasemaan mahdollisten havaintojen saamiseksi.

Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla sekä erilaisilla tarkastuksilla. Lisäksi odotetaan lausuntoja taltioidusta näytteistä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa