Ensimmäistä kertaa Suomessa – Liigaa suorana Facebookissa

Nelonen Median videopalvelu Ruutu uudistui merkittävästi tällä viikolla. Palvelun visuaalista ilmettä ja käyttöliittymää uudistettiin entistä käyttäjäystävällisemmiksi. Ruutu juhlistaa uudistumista tarjoamalla lauantaina Pelicans–Kärpät-ottelun suorana myös Facebookissa.Tässä tehdään taas uutta päänavausta suomalaisessa urheilukentässä. Maailmalla muutamat isot toimijat ovat saaneet erinomaisia tuloksia yksittäisten otteluiden ja tapahtumien näyttämisestä suorana Facebookissa ja me haluamme kokeilla, millaisen vastaanoton nämä meillä saavat, Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto sanoo.

Lätkäilta alkaa Facebookissa lauantaina kello 16.30, jolloin studioisäntä Tuomas Nyholm avaa Sanomatalon Liigastudion verhot yhdessä Ari Vallinin, Tero Lehterän ja erikoisvieraan, huippukiekkoilija Teemu Ramstedtin kanssa.

Puolituntisen Liigastudion jälkeen samassa Facebook Livessä näytetään Pelicansin ja Kärppien välinen kohtaaminen kello 17.00 alkaen. 4. erä paketoi kiekkoillan tuttuun tapaan heti pääottelun päättymisen jälkeen, noin kello 19.30.

ba9b30536fc65ab2_800x800ar

Kategoria(t): Urheilu Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa