Järkyttävää raivoa Hesburgerin parkkipaikalla – Miestä epäillään seitsemästä eri rikoksesta

Espoossa Kivenlahdentien Hesburgerin parkkipaikalla maanantaina 24.04.2017 illalla aggressiivisesti käyttäytynyt mies oli tunkeutunut parkissa olleeseen pakettiautoon ja ottanut sen uhkaamalla luvatta käyttöönsä.Mies oli saanut ajettua autoa muutaman kymmenen metriä, kun oli törmännyt liikennemerkkiin. Liikennemerkki lensi osuman voimasta toisen henkilöauton konepeltiin ja keulaan ja aiheutti siihen vaurioita.

Lopulta pakettiauto pysähtyi ajauduttuaan ulos tieltä ja törmättyään hampurilaisravintolan terassiin. Seuraavaksi rikoksesta epäilty juoksi toisen henkilöauton luokse, riuhtaisi oven auki ja pahoinpiteli kuljettajaa ja yritti repiä tätä ulos autosta.

Tämän jälkeen ulkopuoliset repivät ja painoivat rikoksesta epäillyn maahan sekä pitivät häntä maassa kunnes poliisi saapui paikalle. Mies jatkoi riehumista poliisiauton takatilassa. Hän puhalsi seulonta-alkometrikokeessa tuloksen 0,97 mg/l ja hän kertoi käyttäneensä huumausaineita.

Miestä epäillään yhteensä seitsemästä eri rikoksesta, joita ovat ryöstö, ryöstön yritys, törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, haitanteko virkamiehelle, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta…

logo-hesburger-8e506394350aea5b769faa900187b841

Järkyttävää raivoa Hesburgerin parkkipaikalla – Miestä epäillään seitsemästä eri rikoksesta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun