Kahden parkkiruudun keskelle pysäköinti kostautui – Maasturit estivät pääsyn autoon

Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiossa sijaitsevassa Greshamissa nähtiin äskettäin mielenkiintoinen kosto, jonka uhrina oli Mercedes-Benz -citymaasturilla ajanut nuori mies.Punainen Mercedes-Benz oli pysäköity Best Buy-kaupan parkkipaikalla keskelle kahta pysäköintiruutua. Viereisille paikoille ei enää mahtunut autoja normaalisti.

Nuoren miehen palattua kaupasta hän huomaa, että kaksi suurta maasturia oli pysäköity aivan kylki kylkeen kiinni. Raivostunut nuorukainen ei päässyt autoon sivuovista, joten hän joutui menemään autoon takaluukun kautta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa