Mies murtautui taloon ja vei perheen auton – Tunnistatko epäillyn?

Helsingin Puistolassa Mustanniemenkujalla murtauduttiin tiistaina 17.1.2017 keskellä päivää omakotitaloon ja talosta anastettiin omaisuutta. Murtautuminen tapahtui arviolta klo 9-13.30 välisenä aikana.Varastetun omaisuuden joukossa oli myös Audi Q5:n avaimet. Ainakaan toinen auton rekisterikilvistä ei ole enää paikalla autossa, sillä se löytyi Keravalta.

58184_Varastettu_Audi

58183_Epailty_Audivaras

Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Epäillyn murtautujan henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvinnyt poliisin omissa tutkimuksissa. Poliisi pyytää tunnistusta miehestä, sekä havaintoja hänen liikkeistään sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi. Vihjeet soi voittaa myös puhelimitse 0295 417 934 (klo 8-16) tai 0295 417 931 (ympäri vuorokauden).

Mies murtautui taloon ja vei perheen auton – Tunnistatko epäillyn?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun