Mies uhkaili koiran ulkoiluttajia aseella

Jalasjärven Koskueella eilen illalla noin kello 22.30 aikaan autolla liikkeellä ollut eteläsuomalainen pariskunta pysähtyi ulkoiluttamaan mukana ollutta koiraansa tien varrella kulkeneelle pyörätielle.Läheisessä talossa asunut mieshenkilö oli alkanut huutamaan ja häätämään pariskuntaa pois paikalta. Mies oli tullut paikalle kiikarilla varustetun kiväärin näköisen aseen kanssa ja tehostanut häätöyritystään aseella uhkailemalla.

Pariskunta oli poistunut paikalta ja soittanut tapauksesta hätäkeskukseen. Poliisi meni paikalle useamman partion voimin ja löysi miehen tapahtumapaikan läheisyydestä. Miehen hallussa ollut ase osoittautui ilmakivääriksi.

Mies otettiin kiinni laittomasta uhkauksesta epäiltynä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa