Hieno taidonnäyte – Näin poliisi iskee piikkimatolla hurjastelijaan

Poliisit käyttävät piikkimattoa tie- tai maastoliikenteeseen käytettävän kulkuneuvon pysäyttämiseen. Piikkimatto rikkoo kulkuvälineen renkaat, hidastaen ja vaikeuttaen ajoneuvon ajettavuutta.Tällä toukokuun alussa Virossa kuvatulla videolla nähdään, että poliiseilta vaaditaan liikenteessä usein salamannopeita reaktiokykyjä ja toimintaa. Opel-kuljettaja ei pysähtynyt käskyistä huolimatta, joten poliisien täytyi ottaa kovat keinot käyttöönsä.

Poliisi heittää piikkimaton rattijuopon eteen ja renkaat puhkeaa. Poliisi vetää piikkimaton saman tien takaisin, jotta takana ajanut auto ei osu siihen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa