Arman Alizad on kansan mielestä Suomen suvaitsevin henkilö

R-kioski juhlii kesällä suvaitsevaisuutta ja tutki teeman hengessä, ketä Suomessa asuvaa pidetään maamme suvaitsevaisimpana henkilönä.Teeman hengessä yritys teetti myös tutkimusyhtiö M3 Researchilla kyselyn, jossa 1 000 Suomessa asuvaa henkilöä pääsi kertomaan, kuka on heidän mielestään Suomen suvaitsevin henkilö.

Oli iloista huomata, että äänestyksessä nousi esiin tosi monia nimiä niin taiteiden, politiikan kuin journalisminkin saralta. Voiton korjasi Arman Alizad, joka sai lähes 17 prosenttia kaikista äänistä. Kakkos- ja kolmossijassa käytiinkin sitten jo vaaliteeman hengessä kovaa kisaa. Toiseksi äänestyksessä nimittäin sijoittui tasavallan presidentti Sauli Niinistö noin 12 prosentilla ja kolmanneksi Pekka Haavisto 8,5 prosentin potilla, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo.

R-kioski palkitsee voittajan loppuvuoden ilmaisilla annoskahveilla R-kioskilla. Suvaitsevaisuuden hengessä voittaja voi valita kahvin sijaan myös teen.

R-kioski haluaa aiempien vuosien tapaan kannustaa ihmisiä suvaitsevaisuuteen ja on tuonut kioskeihin sateenkaaren väreissä loistavat Suvaitsevaisuuskupit. Kupit ovat R-kioskissa 13.7. asti.

Meille on tärkeää, että emme tee eroa ihmisten välillä kansallisuuden, kielen, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, identiteetin tai minkään muun perusteella. Suvaitsevaisuus tarkoittaa meillä kaikkien ihmisten kunnioittamista ja tasa-arvoista kohtelua, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen linjaa.

Käynnissä on myös kuvakilpailu. Ottamalla kuvan suvaitsevaisuuskupista ja tägäämällä sen Instagramissa tunnisteella #suvaitsevaisuus osallistuu arvontaan. Voittoina on 10 kpl Tom of Finland -kahvituotepakettia (arvo 45 €).

R-kioskiSairaalakioski

Arman Alizad on kansan mielestä Suomen suvaitsevin henkilö

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun