<

Kaikki mukaan maailman pisimpään ämpärijonoon

Tokmanni järjestää Maailman pisimmän ämpärijonon osana maanantaina 26. kesäkuuta startannutta NettoPäivät-kampanjaansa.Tempauksessa asiakkaat voivat ”täyttää” oman virtuaalisen nettoämpärinsä itse valitsemillaan tarjoustuotteilla ja asettaa itsensä osoitteesta jono.tokmanni.fi löytyvään ämpärijonoon, jossa joka päivä joku voittaa Tokmannin lahjakortin.

s7rmdgb0o2jj5yocipnb

Tokmannin NettoPäiviltä löytyy Maailman pisimmän ämpärijonon ohella huima määrä erilaisia nettotarjouksia sekä myymälöistä että verkkokaupasta.

Maailman pisimpään ämpärijonoon voi asettautua useaan kertaan, sillä jonon tuotteet vaihtuvat kaksiviikkoisen kampanjan aikana. Lisäksi pääpalkintona tempauksessa arvotaan lahjakortti, jonka arvo nousee jonon kasvaessa.

Kaikki mukaan maailman pisimpään ämpärijonoon

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun