Mihin katosi 18-vuotias Atte?

Poliisi pyytää havaintoja turkulaisesta Atte Huhtalasta. 18 -vuotias Huhtala on viimeksi nähty Turussa Parkin kentällä keskiviikkona 28.6.2017 n klo 22.00 aikaan. Kentältä Huhtala poistui jalan.Huhtalan tuntomerkit:

– pituus 190 cm
– laiha
– ruskehtavat, kihartuvat niskaan asti olevat hiukset
– käyttää vahvasankaisia/tummasankaisia silmälaseja

Huhtalan yllä katoamisaikaan olleesta vaatetuksesta ei ole tietoa. Huhtalalla voi olla mukanaan musta Adidaksen kassi.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon 0405196330

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa