Muotitalo Prada myy paperiliittimiä – Hinta kappaleelta yli 160 euroa

Italialainen muotitalo Prada on laajentanut valikoimansa toimistotarvikkeisiin. Miljardibisnestä pyörittävän yrityksen hinnat ovat herättäneet keskustelua netissä.Barney’s New Yorkin valikoimista löytyvä Pradan logolla koristeltu hopeinen kuusi senttiä pitkä paperiliitin maksaaa vain reilut 160 euroa.

Paperiliitin on kaupan mukaan suunniteltu etenkin seteleiden niputtamiseen. Rikkaille varmaan löytyy käyttöä tälle.

Tuolla hinnalla saisi ostettua kokonaisen koulutarvikelaatikon lukuvuoden aloituspaketin yhdelle kehitysmaan koululuokalle. Tämä sisältää kyniä, pyyhekumeja, harjoituskirjoja, kirjoituslaattoja, saksia ja reppuja sekä lisäksi opettajalle kyniä, julisteita ja liitutaulutarvikkeet

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa