Suojatiellä tyttöön törmännyt autoilija pakeni

Riihimäellä sattui perjantaina aamukahdeksalta Hämeenkadun ja Torikadun risteyksessä liikenneonnettomuus, jossa autoilija törmäsi suojatietä ylittäneeseen 13-vuotiaaseen tyttöön.Auto oli hiljentänyt suojatien kohdalla ja antanut tietä kahdelle yhdessä kävelleelle tytölle. Autoilija kuitenkin lähti liikkeelle ennen kuin tytöt ehtivät suojatien yli ja kiihdytti keskustan suuntaan.

Toinen tytöistä ehti täpärästi jalkakäytävälle, mutta toiseen auto törmäsi. Tyttö kaatui kadulle, mutta selvisi törmäyksestä melko lievin vammoin.

Poliisi tutkii onnettomuutta rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja liikennepako tieliikenteessä.

Hämeen poliisi pyytää nyt havaintoja auton tai onnettomuuden nähneiltä. Auto oli tytön mukaan väriltään punertava, kuparinpunainen tai oranssi ja uudehko. Havainnoista voi ilmoittaa Hämeen poliisille osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai numeroon 0295 414 222.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa