Poliisi kiittää asukkaita – Kuvia Putinin vierailusta

Poliisin näkökulmasta työvierailun turvajärjestelyt ovat sujuneet suunnitelmien mukaisesti. Haasteita toi Punkaharjun hotellilla pidetyn lehdistötilaisuuden pitkittyminen ja sen aiheuttamat vaikutukset siirtymisiin ja kansalaisten kulkemisiin.Apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen lähettää kiitoksensa Savonlinnan asukkaille ja vierailijoille ymmärtäväisestä suhtautumisesta työvierailun turvajärjestelyjen aiheuttamiin häiriöihin.

Kansalaiset ovat toimineet maltillisesti ja heiltä on löytynyt ymmärrystä aikataulujen muutoksiin, Korhonen toteaa.

Poliisitoiminnallisesti Savonlinnan keskustan alueella on ollut poikkeuksellisen rauhallista ottaen huomioon ajankohta, oopperajuhlat, valtion päämiesten työvierailu sekä liikkeellä ollut huomattava yleisö määrä.

Kuvia:

IMG_1093

IMG_1115

IMG_1116

IMG_1081

IMG_1080

IMG_1117

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa