<

Disneyn Frozen 3:n parin sukkapakkaus vedetty myynnistä – Sisältää kiellettyjä kemikaaleja

Disneyn Frozen 3:n parin sukkapakkauksessa oleva sukkapari (jossa on Anna), tuotenumero 833 7410285 5170 1611, ei täytä Lindexin tuotteelle asettamia turvallisuusvaatimuksia. Näissä sukissa on kemikaalia, joka on Lindexin kiellettyjen kemikaalien listalla.Löydetty kemikaali on kielletty, koska hajotessaan se saattaa muuttua aineosiksi, joiden epäillään olevan karsinogeenisia. Kemikaalia on esiintynyt vain yhdessä tämän tuotteen toimituserässä, mutta varmuuden vuoksi Lindex kehottaa kaikkia tämän tuotteen saaneita tai ostaneita asiakkaita tuomaan ne takaisin lähimpään myymälään, jossa niiden hinta korvataan.

Asiakkaittemme turvallisuus ja meidän tuotteittemme laatu ovat Lindexille erittäin tärkeitä, ja me keskitymme niihin luodessamme muotiamme. Pahoittelemme, että nämä sukat ovat virheellisesti läpäisseet Lindexin turvallisuus- ja laatutestit.

Palautuspyyntö koskee ainoastaan sukkia, joiden tuotenumero on 833 7410285 5170 1611.

Asiakkaat, joilla on tätä palautuspyyntöä koskevia kysymyksiä, voivat ottaa yhteyttä Lindexin asiakaspalveluun customerservice-fi@lindex.com tai numeroon 0800 130 730.

Disneyn Frozen 3:n parin sukkapakkaus vedetty myynnistä – Sisältää kiellettyjä kemikaaleja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun