Karhu hyökkäsi marjastajan kimppuun – Poliisi: ”Vältä tätä aluetta”

Sodankylän Vuojärven varalaskupaikan läheisyydessä nuori karhu hyökkäsi marjastajan päälle yllättäen torstai-iltana.Marjastaja oli tarkastamassa hillan kypsymisiä jängällä, kun takaapäin oli yllättäen hyökännyt karhu lyöden marjastajaa vasempaan käteen jättäen siihen selvät kynnen jäljet.

Marjastaja ei ollut nähnyt karhua vaan ainoastaan silhuetin siitä karhusta ja lyönnin seurauksena marjastaja oli kaatunut jänkään. Lyönnin jälkeen karhu oli poistunut paikalta.

Poliisi on pyytänyt virka-apua SRVA:lta, joka on käynyt tarkastamassa tapahtumapaikan koirilla.

Poliisi pyytää alueella liikkuvia varovaisuuteen ja mahdollisuuksien mukaan välttämään aluetta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa